vrijdag 14 september 2012

Filmpje Innocence of Muslims zorgt voor 3e wereldoorlog

De Youtube film Innocence of Muslims heeft heel wat losgemaakt bij moslims. De maker van het ant-islam filmpje is een Israëlische Amerikaan genaamd Sam Bacile, volgens hem wilde hij met de film aantonen dat de Islam een "kankergezwel" is. In nederland hadden we ook als eens te maken met een anti-islaam filmpje deze werd gemaakt door PVV-leider Geert Wilders genaamd Fitna.

Met het maken van de film "Innocence of Muslims" is de maat vol, dat zeggen diverse Arabische landen. Zij zullen overgaan tot oorlog omdat hun geloof belachelijk word gemaakt. Het filmpje op Youtube word vooralsnog niet verwijderd van Youtube, maar er worden in diverse landen al maatregelen genomen.

Google heeft de video in diverse landen nu geblokkeerd zoals Middle East, India maar het kwaad is al geschied. in diverse landen braken rellen uit vanwege deze video Iraq, Libanon, Sudan, Yemen, Bangladesh, Qatar, Kuwait, Israël, Tunesië en Pakistan.

Het zal niet lang duren voor dat andere landen zich bij hun aansluiten Amerika is bij hen vijand nummer 1 maar alles wat westers is moet het nu ook ontgelden. U moet dan denken aan aanslagen met bommen en vliegtuigkapingen.Deel!

comments powered by Disqus