zaterdag 27 oktober 2012

Video: Nederlanders komen steeds meer in opstand tegen het Oranje regime

Nederland - Burgemeesters en wethouders in Nederland hebben genoeg van het toenemend geweld tegen hen. Ook zijn ze het zat dat er steeds meer bedreigingen en intimidaties zijn om gemeentebestuurders onder druk te zetten. In EenVandaag riepen de Wethoudersvereniging en het Genootschap van Burgemeesters op tot actie om het geweld in te dammen.

Voorzitter Edo de Haan van de Wethoudersvereniging wil dat lokale bestuurders bij ernstige incidenten dezelfde bescherming krijgen als ministers of Tweede Kamerleden. Burgemeester Bernt Schneiders van Haarlem, voorzitter van het Genootschap van Burgemeesters, vreest dat als het geweld toeneemt de democratie in gevaar komt.

Bijna vier op de tien lokale politici en bestuurders is slachtoffer van agressie of geweld (38 procent). In 2010 was dat nog 30 procent. Ten opzichte van twee jaar geleden zeggen ambtsdragers aanmerkelijk vaker dat beslissingen moeilijk zijn door de dreiging van agressie en geweld, dat de uitkomst wordt beïnvloed en dat het bestuur te veel toegeeft.

Conclusie, het Oranje regime verliest steeds meer macht over de bevolking omdat de onderdanen weer vrije burgers willen worden. Nederland moet weer dat worden zoals we ooit zijn begonnen namelijk een Republiek.Deel!

comments powered by Disqus