donderdag 6 december 2012

Haatcampagne begonnen voor Richard Nieuwenhuizen tegen de Marokkanen

Nederland is nog steeds in schok na het horen van het dood schoppen van grensrechter Richard Nieuwenhuizen in Almere. Waar gaat dit heen met ons land. De verdachten zijn nog maar net 15 a 16 jaar en spijt hebben ze niet het is te treurig voor woorden. Wat voor straf deze beesten krijgen is vooralsnog niet duidelijk, dat ze 14 dagen lager vast blijven zitten is wel zeker.

Deze zaak krijgt op dit moment zeer veel media aandacht omdat dit nog nooit eerder is voor gekomen bij de jeugd voetballers in Nederland. De politiek gaat zich er ook mee bemoeien, nu we weten dat het hier om Marokkanen gaat en dat komt Geert Wilders heel goed uit. Geert Wilders is al begonnen met zijn "haatcampagne" tot grote ergernis van alle Marokkanen in Nederland.

Geert Wilders zal daar zeker geen zetels mee gaan verdienen, het is gewoon ongepast. Diverse profvoetballer's zeggen dat het gewoon legt aan de opvoeding van het kind zelf. Het Amsterdamse stadsdeel Nieuw West wil zelfverdedigingscursussen geven aan scheidsrechters en grensrechters in het amateurvoetbal.

Dat laat stadsdeelvoorzitter Achmed Baâdoud weten. De ‘burgemeester’ van het stadsdeel reageert daarmee op een oproep van de KNVB om ideeën aan te dragen die geweld op en rond het voetbalveld helpen uitbannen. Nog even en ze staan met een wapenstok te vlaggen het lokt alleen maar agressie uit.

"Daveryon Blasse is een van de vermoedelijke moordenaars van Richard Nieuwenhuizen"


Yassin D. is, met Daveryon Blasse en Soufyan Babou, één van de verdachten van de gruwelijke slachtpartij op grensrechter Richard Nieuwenhuizen, die zich afgelopen weekend afspeelde.

Richard Nieuwenhuizen is op maandag 3 dec 2012 om 17.30 overleden.

Deel!

comments powered by Disqus