vrijdag 21 december 2012

Video: Rauw voedsel niet alleen goed voor de geldbeurs maar doet ook wonderen voor je gezondheid!

Rauw voedsel eten is steeds populairder aan het worden en niet alleen omdat je bijna geen energie meer gebruikt tegen hoge kosten. Rauw voedsel blijkt ook zeer gezond te zijn voor je gezondheid, dit mede door de inname van enzymen die door koken verloren gaan.

Natuurlijk wil de consumptie overheid en haar gecontroleerde media hier een stokje voor steken want wat als iedereen straks geen kostbare grondstoffen verknapt met het bereidden van het voedsel? Dan kunnen ze het dure gas en elektra niet meer kwijt aan het al uitgemolken Nederlandse volk.

Een goed voorbeeld is Tom die recent in het nieuws was omdat hij niet goed zou groeien en zijn moeder zelfs voor de rechterlijke macht moest verschijnen om haar persoonlijke overtuigingen te verdedigen. En waarom staan bijvoorbeeld Burger King en McDonalds niet voor de rechter wegens het verspreidden van welvaartsziekte's zoals diabetes door ongezond voedsel aan het Nederlandse volk? Kijkt uzelf naar de volgende video, vindt u Tom er niet goed uitzien?En als we allemaal van rauw eten er net zoals deze dame in de volgende video uit gaan zien, dan zeg ik laat de rauwkost maar heel snel komen!Wilt u meer weten over rauw voedsel eten en smakelijke recepten? Klik dan hier voor meer informatie.

Deel!

comments powered by Disqus