zaterdag 15 december 2012

Worden de Preppers de helden van de Doomsday?

Nog amper een week te gaan en dan is het zover, dan is het de dag dat onze aarde zal vergaan volgens de Maya-kalender althans. Veel mensen geloven daar in en ondernemen diverse acties om deze zogenaamde ramp te over leven. In Nederland komen er ook steeds meer Preppers bij deze mensen bereiden zich voor op een eventuele ramp.

Het woord Preppers komt van het Engelse werkwoord to prepare, voorbereiden dus. Deze mensen slaan veel al blik voer in en andere producten die lang houdbaar zijn. Preppers bouwen structuren die ze helpen om te overleven dit gebeurd niet alleen in Nederland maar ook in de rest van de wereld op dit moment.

In China hebben ze er ook alles voor over om deze Doomsday te overleven. Daar gaf een Chinese man in Hebei 1.8 million yuan uit voor zijn eigen Ark of Noah om gerekend zo'n 220.000 euro.

De laatste tijd word er aardig wat de ruimte in geschoten om te zien wat ons vrijdag 21-12-2012 te wachten staat. Noord-Korea lanceerde op 12-12-12 een raket er werd meteen gedacht dat het voor andere doeleinde gebruikt zou worden maar Noord-Korea zegt dat het gaat om een satelliet.

Volgens een Zuid-Koreaanse functionaris is het waarschijnlijk dat het Noorden binnenkort een nieuwe atoomtest zal uitvoeren. De voorbereidingen daarvoor zijn volgens het Aziatische land al in een vergevorderd stadium. „Het is gebruikelijk dat Noord-Korea atoomtests uitvoert na het lanceren van raketten die nucleaire kernkoppen kunnen dragen,” zei de minister van Eenwording Yu Woo-ik.

Veelal wat er in de Maya-kalender staat is uitgekomen zo ook de wereldwijde crisis.
Amerika is zelf ook heel goed voorbereid zij bezitten inmiddels over mega bunkers, die alleen geheel ingericht zijn voor de elite zoals Barack Obama wij kunnen hem wel de grootste prepper noemen".

Voor de mensen die toch deze ramp willen overleven, maar weinig geld hebben kunnen altijd een gokje wagen in het Franse dorp Bugarach. De lokale autoriteiten in Bugarach zijn zó bang voor een massale toestroom, dat ze het dorp zullen sluiten. Vele brandweermannen en agenten zullen die periode gereed staan om de rust voor de bewoners te bewaren.

Sommige mensen denken dat we op 21-12-2012 getroffen zullen worden door een mega tsunami andere denken weer dat het een mega atoombom is of een mega zonnevlam, dat er iets staat te gebeuren die dag is wel zeker maar wat dat precies is vooralsnog een grote verassing.


Get Microsoft Silverlight
Bekijk de video in andere formaten.

Deel!

comments powered by Disqus