woensdag 16 januari 2013

Global Warming: Oorzaak aliens?

Aarde - De opwarming van de Aarde is de stijging van de gemiddelde temperatuur die op de Aarde wordt waargenomen. Sinds het begin van de twintigste eeuw is de gemiddelde temperatuur met ongeveer 0,74 °C gestegen. In Nederland verliep de opwarming sinds 1950 twee keer zo snel.[1] Het is volgens het IPCC zeer waarschijnlijk dat deze temperatuurstijging een gevolg is van de klimaatverandering veroorzaakt door menselijke activiteiten: door het verbranden van fossiele brandstoffen, ontbossing en bepaalde industriële en agrarische activiteiten stijgt de concentratie aan broeikasgassen in de aardatmosfeer.

Als dit allemaal waar is dan kom ik in aanmerking voor de nobel prijs,ik heb bij deze leven op mars ontdekt, hier is het bewijs:

Het recente smelten van de zuidpool op MARS is gefotografeerd en onomstreden. Volgens Michael Malin, een van de makers van de Mars Orbiter Camera, is de snelheid waarmee de afname plaatsvindt 'wonderbaarlijk'. 'Mars bevindt zich in een periode van global warming en we weten niet waarom', liet hij in een interview weten.

Wordt dit dan ook op Mars veroorzaakt door marsmannetjes activiteiten die ook door het verbranden van fossiele brandstoffen, ontbossing en bepaalde industriële activiteiten....Hier het levende bewijs over marsmannetjes.

Nee, even zonder gekheid dit heeft niets te maken met marsmannetjes of buitenaardse wezens, we hebben het hier eerder over een UNIVERSAL WARMING.

De ijskappen op Mars smelten, delen van Jupiter zijn tien graden opgewarmd, Neptunus' maan Triton is ook opgewarmd en zelfs Pluto is licht opgewarmd de laatste jaren, als je -230oC in plaats van -232oC tenminste 'warmer' wilt noemen. Kortom, global warming lijkt ook buiten de aarde aan de orde van de dag in ons zonnestelsel.

De aandacht voor opwarmende planeten begon met een online nieuwsbericht van National Geographic, met als kop 'Smelten Mars duidt op opwarming door zon en niet door de mens'. Het stuk baseerde zich voornamelijk op Khabibullo Abdussamatov, de directeur van het Pulkovo Observatorium in St. Petersburg, die stelt dat de 'langetermijntoename in zonnestraling zowel de Aarde als Mars opwarmen.'Nu begrijp je natuurlijk ook waarom NASA zo graag naar mars willen: Kunnen ze daar ook die arme marsmannetjes een schuld gevoel aanpraten dat zij de reden zijn van het vervuilen en verkrachten van hun planeet en daar natuurlijk weer milieu belasting over vragen. daar trappen de marsmannetjes natuurlijk niet in, die hebben wel opgelet en geleerd van menselijke fouten. Het is toch van het zotte dat wij betalen moeten voor een van de meest normale gebeurtenis in de natuur, zonnenstralen.

Deel!

comments powered by Disqus