dinsdag 15 januari 2013

MOET je zien - BANNED! Jesse Ventura : Police State Full Episode [HD]

"De politie staat" Het is al eens gezegd dat de Amerikaanse regering van plan is om over te schakelen naar martial law (staat van beleg),Staat van beleg is het opleggen van het militaire bewind door militaire autoriteiten over aangewezen regio's op noodgevallen te kunnen verrichten.

Staat van beleg wordt meestal opgelegd op tijdelijke basis als de civiele overheid of civiele autoriteiten niet om effectief te functioneren (bijvoorbeeld, handhaaft de orde en veiligheid, of essentiële diensten), wanneer er uitgebreide rellen en protesten, of wanneer de ongehoorzaamheid van de wet wordt wijdverbreid. Dat wil zeggen de "opschorting" van de Grondwet. Avondklok, rantsoenering van basisgoederen, gedwongen verhuizingen, inbeslagname van vuurwapens en benodigdheden, gelijk uitgevoerde arrestatie / executie door soldaten, paramilitaire politie en andere loslopend en op hol geslagen idioten met zwaaiende geweren. en dat er miljoenen burgers van de Verenigde Staten uiteindelijk in, over het hele land verspreide detentiecentra / concentratiekampen kunnen belanden, met een krabbel van de president.

Jesse Ventura gaat in deze aflevering op jacht naar de echte waarheid achter deze law enforcement Fusion Centra die zich over heel de verenigde staten bevinden en het lijkt erop dat ook hier weer sprake is van een complot of samenzwering. Kijkt uzelf en begrijp waarom deze aflevering niet terug te vinden is op de site van: - Jesse Ventura Conspiracy Theory

Deel!

comments powered by Disqus