vrijdag 4 januari 2013

Video: De Kapo van Den Haag am Arsch der Welt is boos om kritiek op belastinggeldverspillende nieuwjaarsreceptie

DEN HAAG am Arsch der Welt - Burgemeester Jozias van Aartsen van Den Haag is boos op Omroep West. De stadszender filmde hoe de burgemeester op de nieuwjaarsreceptie twee kritische burgers afwimpelde die wilden weten hoeveel de borrel heeft gekost.

Jozias van Aartsen gaat volgende week in gesprek met de omroep om zijn onvrede over de reportage te uiten, zo meldt het radioprogramma Lunch. De teneur van het filmpje is hem volledig in het verkeerde keelgat geschoten.

Enfin, ons komwebcamchatadvies aan van Aartsen: Neem nog eens een wandelingetje op het Lange Voorhout, advocate's genoeg daar om je van kritiek van Haagse Sjonnie's te waarborgen.Kijkt u hier hoe het Haagse goyim verleden jaar ook al naar de verspilling ging van van Aartsen, het was trouwens die reihen fest geschlossen und lange warten om binnen te komen bij de elite parasieten.Nog een berichtgeving over de Kapo van Aartsen ingaande de aanpak van Occupy Den Haag.

Natuurlijk is dit een fenomeen wat wereldwijd gaande was, ook in Amsterdam, Utrecht en Den Haag was er sprake van infiltratie en soms zelfs het saboteren van de inhoud van de demonstratie door de burgemeesters van de betreffende steden.

Jozias van Aartsen heeft dit zelfs veelvuldig geprobeerd en heeft hier alle rechtzaken wat hierover gingen verloren.

Hij wist dat zijn acties tegen Occupy Den Haag het recht op vrijheid van meningsuiting hiermee in het geding zou komen en dit maakt hem eigenlijk een bar slechte respectloze burgervader.

Respect komt van twee kanten, als de burgemeester haar burgers respecteert dan zal het respect wederzijds zijn. Je kan respect niet afdwingen met zwaardmacht, traangas, klappen met stokken, vertrapping door paarden en ander onbehoorlijk gedrag jegens je burgers waarbij mensenrechten worden geschonden.

Dit soort praktijken horen thuis in totalitair regime. Maar we wisten stiekem al dat Jozias van Aartsen zijn persoonlijke leger op illegale wijze inzet en dit ook goed afgeschermd laat gebeuren zodat niemand dit goed kan documenteren.

Censuur praktijken die sinds de tweede wereldoorlog niet meer in Nederland zijn waargenomen.

De Nederlandse Vereniging Journalisten dient in ieder geval een klacht in voor het moedwillig afschermen van de ontruiming van demonstratie op de koekamp te Den haag.

Deel!

comments powered by Disqus