dinsdag 1 januari 2013

Video: De Kapo van Den Haag maalt niet om de crisis en haar bevolking

Den Haag am Arsch der Welt - Van de vier grote steden in Nederland heeft Den Haag het meeste geld uit aan de nieuwjaarsreceptie. De gemeente geeft voor het inluiden van het nieuwe jaar meer dan 125.000 euro uit.

Dat is weliswaar evenveel als de vorige keer, maar wel meer dan Amsterdam, Rotterdam en Utrecht samen uitgeven, constateert Omroep West. Zo viert Utrecht het feestje voor 65.000 euro in de Stadsschouwburg, trekt Rotterdam 10.000 euro uit voor het feest en is Amsterdam het goedkoopst uit. Die gemeente heeft de nieuwjaarsreceptie wegens bezuiniging twee jaar geleden al helemaal geschrapt.

Omroep West meldt verder dat de Haagse burgemeester Jozias van Aartsen geen commentaar wil geven op de kosten. De gemeente Den Haag heeft in het jaar 2012 meer dan 600 gemeentewerkers via de stichting Werkbij ontslagen omdat er zogenaamd geen geld meer was, deze mensen werkten in de zorg, welzijn en groenvoorzieningen.

Foto: Jozias van Aartsen

Onze komwebcamchatvraag aan Jozias van Aartsen: Zijn de belangen van die mensen niet belangrijker als een nutteloze bobo receptie? Ons komwebcamchatadvies aan de joodse Jozias van Aartsen ga eens op een permanente vakantie in Israël, je haatvriendje Geert Wilders heeft er ook een paar jaar in een zion hersenspoel kibboets gezeten.

Deel!

comments powered by Disqus