zaterdag 2 februari 2013

2013 word het jaar met extreem weer en natuurrampen

Komwebcamchatten - 2013 word het jaar met de meeste natuurrampen. Ja beste mensen we zijn er allemaal nog, maar dat wil zeker niet zeggen dat ons niks te wachten staat. Het jaar 2013 is nog maar net begonnen en Australië kon weer een warmte record op hun naam schrijven.

Rusland daar was het zelfs - 57 dus lekker koud, ook in India was het 0 graden. Het weer gaat extreem veranderen een record aan aardbevingen kwam deze week op 238 ook ons kleine landje ging in Limburg beven. De zon is op dit moment erg actief.

Door de corona hole's op dit moment komen er dagelijks zonnevlammen in contact met de aarde en wetenschappers zeggen dat deze aardbevingen veroorzaken, zij kunnen zelfs uitrekenen waar de zonnevlammen terecht komt en zo een aardbeving voorspellen.

Deze aardbevingen zijn nu nog klein en onschuldig maar wetenschappers verwachten dat de zon zo actief word dat deze aardbevingen wel eens naar een m 8 of een m 10 op de schaal van richter kunnen schieten. Net zoals in de wel bekende film 2012 veroorzaakte de mega zonnevlammen mega natuurrampen.

De Maya's hadden geen gelijk met de einddatum van de wereld, maar we zien toch duidelijke overeenkomsten en over de ufo poppenkast zijn we denk ik nog niet uitgesproken. Sterker nog als we de ufo video's bekijken van de laatste maand zijn ze in grote getale op de maan en cirkelen ze ook in eens om de zon. Dat er ook buitenaards leven is kan dan ook meteen niet meer onder stoelen of banken gestoken worden.

NASA houd op dit moment de naderende kometen in de gaten die op onze aarde afkomen. Hoogstwaarschijnlijk komen er 3 onze kant op 1 op 15 februari en de andere in maart en november van dit jaar.Om u even een inzicht te geven van het natuurgeweld van de afgelopen maand, kijkt u even naar de onderstaande video's

Wilt uzelf ook eens in realtime meekijken naar de gebeurtenissen op de zon klik hier

De zon is ook in omvang gestegen van SXI 13 naar een SXI 15
zoals we al eerder meldde, er zijn ufo's ook op de zon gezien. Bekijk de volgende video's, is dit een ufo hoax of niet?

Deel!

comments powered by Disqus