donderdag 6 juni 2013

Video's: Wat is nu eigenlijk anti-semitisme?

"De schreeuw"
Antisemitisme je hoort het woord vaak als autochtone mensen kritiek hebben op de te grote Joodse invloeden in hun eigen land. Wat is nu precies anti-semitisme en zijn antisemieten altijd nazi's? Het antwoord daarop is nee, de Joodse lobby noemt zelfs gekleurde mensen antisemitisch, als zij durven op te komen voor de eigen school en hun vrijheid op zelfbestuur.

Bijvoorbeeld, hier in Nederland werd de vermoorde Theo van Gogh ook betiteld als een antisemiet voor zijn uitspraken. De toenmalige Joodse burgermeester van onze Nederlandse hoofdstad Amsterdam Job Cohen, gaf na bedreigingen uit de semitische hoek (Islamitische Arabieren zijn ook semieten) aan van Gogh geen bescherming en de rest van het verhaal is ons bekend. De huidige wederom Joodse burgermeester van Amsterdam Eberhard van der Laan, doet het hopelijk beter voor de autochtone bevolking van onze hoofdstad.

Kijkt u naar de volgende video's en veel zal u duidelijker maken omtrent semitisme en anti-semitisme en wie de echte gangsters zijn in deze wereld...Deel!

comments powered by Disqus