woensdag 5 juni 2013

Video's: Werkverschaffing weer verplicht, oude tijden herleven voor de elite wanbestuurders!!!

DEN HAAG - Alle mensen die bijstand ontvangen, moeten daarvoor een maatschappelijke tegenprestatie gaan leveren. Ze moeten bijvoorbeeld koffie gaan uitschenken in een verzorgingstehuis, klaar-over zijn voor schoolkinderen of verkeersborden schoonmaken.

VVD'er Sjoerd Potters zal dat woensdag voorstellen tijdens een overleg van de Tweede Kamer met staatssecretaris Jetta Klijnsma van Sociale Zaken. Uitgangspunt voor de VVD blijft dat iemand met bijstand zo snel mogelijk aan het werk moet, zegt Potters. „Maar zolang je geen baan hebt, kun je best iets terug doen voor de gemeenschap.”

Sjoerd Potters wil dat gemeenten verplicht worden om van bijstandontvangers een tegenprestatie te vragen. Op dit moment is het beleid te vrijblijvend volgens Potters. Sommige gemeenten vragen wel iets terug van mensen in de bijstand, andere doen dat niet. Wat Potters betreft mogen bijstandsgerechtigden ook zelf meedenken over de tegenprestatie die ze gaan leveren en daar voorstellen voor doen.

Voorwaarde voor Potters is wel dat de maatschappelijke tegenprestatie het zoeken naar betaald werk niet in de weg mag staan, ook mag de tegenprestatie niet leiden tot verdringing van regulier werk.Wanneer komen die oranje pissebed bestuurders met eens wat nieuws in plaats van oude koeien oprakelen als dwangarbeid met behoud van uitkering?Hier in de volgende video kunt u wel iets nieuws zien, een totale andere maatschappij gericht op vrede in plaats van nu op economisch gewin, oorlog en verderf!

Deel!

comments powered by Disqus