zaterdag 18 januari 2014

Mark Rutte protest song is carnavalskraker 2014


Net als vele Nederlanders zijn de zangers Mike Daane en Fred Coenders het meer dan zat, al die bezuinigingen in Nederland door het kabinet van minister Rutte.
Om hun onvrede kracht bij te zetten hebben beide heren uit protest tegen het beleid van Mark Rutte een Protestsong geschreven en opgenomen.

MDFC - Kom op nou (Rutte protest song).
Wat beide heren niet voorzien hadden was dat hun protestsong een ware hype zou worden. Een zelfgemaakte clip werd in een paar dagen tijd duizenden keren bekeken op Youtube en gedeeld via diverse social media.Deze single is uitgebracht en zal te koop zijn bij de bekendere downloadshops.
Van de opbrengst zal door zowel de artiesten als de productie maatschappij een gedeelte worden gedoneerd aan de voedselbank die het in deze tijd ook moeilijk hebben.
Hiermee hopen de heren Nederland wakker te schudden.
Ook de landelijke pers is de hype omtrent de protestsong niet ontgaan, en we zullen de komende tijd nog meer horen en zien over deze song.
De Single MDFC - Kom op nou (Rutte protest song) is te downloaden bij o.a Zazell, Itunes, SBS6 en veel andere downloadshops.

Deel!

comments powered by Disqus