zaterdag 1 maart 2014

"Mark Rutte verdubbelt uw waterrekening"


Zuinig omgaan met kraanwater moet worden gestimuleerd met de extra belasting.

U ligt er ongetwijfeld niet wakker van omdat u het waarschijnlijk niet eens weet maar per 1 juli 2014 gaat iedereen in Nederland het dubbele aan belasting betalen op leidingwater zo is afgesproken in het Herfstakkoord. De belasting gaat van 20% omhoog naar 40%. En daaroverheen komt dan ook nog eens 6% belasting toegevoegde waarde (BTW). Belasting op belasting dus. Kortom, vanaf 1 juli as gaat u een paar honderd euro per jaar extra betalen voor uw leidingwater!

Deze Belasting op Leidingwater (BoL) komt uit de koker van Kabinet Rutte II en is officieel op 1 januari 2014 ingevoerd.

Als verhoogde accijnzen op benzine, tabak en alcohol niets meer opleveren, dan gewoon de belasting op het water verdubbelen! Rutte II, dames en heren, u heeft op ze gestemd. Het is een eindeloos spel van belastingen verhogen en lasten verzwaren.

Drinkwaterleverancier Vitens is bang dat minima de rekeningen voor drinkwater niet gaan betalen door de belastingmaatregel van het kabinet.

Wat betekent de verdubbeling op de BoL voor mijn waterrekening?


Mensen zijn het zat, hoe diep het bij de mensen zit? Kijk dan naar deze videoDat de mensen genaaid worden in hun portemonnee bewijst deze video weer eens.

Deel!

comments powered by Disqus