zondag 28 juni 2015

De laatste videobeelden van Mitch Henriquez


De Rijksrecherche is een onderzoek begonnen naar de aanhouding van een 42-jarige man uit Aruba, die daarna onwel werd en zondag in het ziekenhuis overleed. Dat maakte het Openbaar Ministerie (OM) in Den Haag bekend.

De man was in Nederland op familiebezoek. Hij werd zaterdag in het Haagse Zuiderpark aangehouden bij een muziekfestival, nadat hij zou hebben geroepen dat hij een wapen had. De man verzette zich tegen zijn aanhouding, waarna de politie geweld gebruikte om hem naar het politiebureau te brengen.

Onderweg naar het bureau werd hij onwel. De agenten startten met reanimatie en per ambulance werd hij vervolgens in zeer kritieke toestand naar het ziekenhuis gebracht. Daar overleed hij zondagavond.Op deze videobeelden ziet u dat Arubaan Mitch Henriquez al buiten bewustzijn was voordat hij de politiebus is ingegaan. De media zegt iets anders. De beelden laten niet zien wat de aanleiding was van zijn aanhouding. Het laat ook niet zien of de politie buitensporig geweld heeft gebruikt. Het is niet duidelijk of er een ambulance is gebeld en of hij gereanimeerd is.
Mitch is inmiddels overleden.

Gedeelte van de arrestatie van Mitch Henriquez in Den-Haag. Dit filmpje is dichterbij. Als ik het goed zie is hij hier...

Posted by Stijn Brinkhaus on maandag 29 juni 2015

DIED in Hospital!

24ora.com Headquarters 24ora MasNoticia.com

Posted by Angelique NG on zondag 28 juni 2015

MET PIJN IN MIJN HART MOEST IK VANDAAG AFSCHEID NEMEN VAN MIJN LIEVE NEEFJE. WORDT VAN MIDDAG OP DE HOOGTE GEZET DAT NA...

Posted by Mary Jacopucci-Wilson on zondag 28 juni 2015

Deel!

comments powered by Disqus